OOTBC geeft ook diverse trainingen. Marketing is niet moeilijk, zolang je maar weet wat je doet. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen, dus ook mensen die nog niet eerder een website hebben gemaakt of iets met marketing hebben gedaan.

Het doel is om op een eenvoudige manier te laten zien hoe marketing dagelijks wordt toegepast en hoe dit eenvoudig door u toegepast kan worden. De logica achter het vakgebied marketing zal worden toegelicht en worden toegepast op ieder facet dat aan bod komt tijdens de trainingen

Indien er een training niet tussenstaat, kan er altijd contact worden opgenomen met OOTBC. Er is een selectie gemaakt van de meeste gevraagde onderwerpen, maar dat wil niet zeggen dat er niet veel meer mogelijk is.

Het trainingscentrum bevindt zich in Abcoude. De lunch wordt verzorgd alsmede koffie, thee en frisdrank. Per training kunnen er maximaal tien deelnemers mee doen. Afhankelijk van de training zal dit in één, of meerdere dagen plaatsen vinden. Ook is het mogelijk om op locatie een cursus te geven. Voor meer informatie over het op locatie geven van trainingen kunt u altijd even contact opnemen met OOTBC!

Kom te weten hoe de zoekmachine werkt en wat deze allemaal doet als een bezoeker de zoekmachine gebruikt om antwoord te krijgen op een vraag. Leer hoe eenvoudig dit werkt en welke punten van belang zijn om op de website in orde te hebben.

Na afloop van de cursus is het u bekend wat de veelgebruikte termen inhouden, hoe deze toegepast kunnen worden en wat de relatie is tussen de voorkant van een website (voor de bezoekers) en de achterkant van een website (voor de zoekmachines).

OOTBC laat zien waarom bedrijven die websites in Google positioneren zoveel geld verdienen en waarom deze informatie door bedrijven geheim wordt gehouden. Na afloop bent u eindelijk op de hoogte van alle vaktermen en bekend met dit stukje van marketing!

Duur: 1 dag

Prijs: € 999,- p.p.

Een Google Adwords campagne is vrij snel opgezet. Een paar woorden uitzoeken, advertentie opmaken, et voila, het geheel staat online. Helaas is dit niet het meest ideale uitgangspunt om met Google Adwords te beginnen. Als u onnodig geld wilt uitgeven dan is dit wellicht een goede optie, maar doeltreffend zeker niet.

Tijdens deze training zal worden getoond hoe Google Adwords werkt, hoe de woordkeuze en advertentie opbouw bepalend is voor het uiteindelijke resultaat en hoe belangrijk het is dat de webpagina wordt afgestemd op deze advertentie. Ook zal er een handige tool worden gebruikt voor het gebruik van Google Adwords waarmee u vooraf zeer overzichtelijk advertenties kan opmaken.

Duur: 1 dag

Kosten: € 999,- p.p.

Een hoop mensen hebben tegenwoordig een online profiel op Facebook. Hoe kunt u het beste met uw doelgroep communiceren en welke mogelijkheden zijn er?

Tijdens de training wordt er stil gestaan bij de mogelijkheden die Facebook te bieden heeft. Van gratis tot betaalde campagnes. Tijdens de cursus zal er een Facebook bedrijfspagina worden aangemaakt en zal worden uitgelegd hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken en doormiddel van welke boodschap.

Aangezien een doelgroep bestaat uit meerdere klasse (leeftijd, interesses, inkomen, etc.) zal onderscheidt gemaakt worden tussen de verschillende segmenten en hoe ieder segment het beste bereikt kan worden.

Duur:  4 uur

Kosten: € 499,- p.p.

Een website maken is anno 2014 geen hogere wiskunde. Tegenwoordig zijn er diverse programma’s beschikbaar waarmee heel eenvoudig een website gemaakt kan worden. Echter, wordt er vaak geen rekening gehouden met de inhoud en indeling van de website (content en structuur).

Tijdens de training zal er een website worden gemaakt en worden gekeken naar de indeling van een website en hoe deze het beste aansluit bij uw doelgroep. Content (inhoud van de website) is heel belangrijk en zorgt ervoor dat de bezoekers de tijd nemen om de informatie op uw website te bekijken.

Deze cursus duurt in totaal twee dagen. Tijdens de eerste dag zal worden getoond hoe een website wordt gemaakt, welke mogelijkheden er zijn en vanuit welk uitgangspunt een website gemaakt dient te worden. De tweede dag zal de website worden ingericht met content zodat het geheel klaar is. Indien gewenst is het mogelijk om na deze twee dagen ondersteuning te krijgen tegen een geringe vergoeding.

Duur: 2 dagen

Prijs: € 1.499,- p.p.

Tijdens deze training zal er een website worden gemaakt dat voldoet aan de eisen die Google stelt om hoog in de zoekresultaten pagina (SERP) terecht te komen.

Als eerste wordt er per deelnemer bepaalt op welke zoekwoorden het product of dienst wordt gezocht door de doelgroep. Dit zal de basis vormen voor voor stap twee, waarbij de website vorm gegeven zal worden.

Vervolgens wordt er een website gemaakt waarbij de structuur zodanig is aangepast, dat de ‘spider’ van Google makkelijk door de website kan speuren. Vervolgens zal er stil worden gestaan bij afbeeldingen en tekst (content) op de website ten behoeve van de zoekmachine.

Deze training duurt drie dagen. Tijdens de eerste dag zal er worden bepaalt welke zoekwoorden de basis zullen vormen voor de website. De structuur van de website (webpagina’s) zal bepaalt worden en teksten worden geschreven. De tweede dag zal de website worden opgebouwd en de derde dag van de training zal de achterzijde (meta tags) worden afgestemd op de zoekwoorden.

Duur: 3 dagen

Prijs: € 2.999,- p.p.

Adobe Photoshop en Illustrator vormen de basis voor digitale vormgeving. De veelzijdigheid van beide programma’s vormt de basis voor de wereldwijde bekendheid ervan.

Tijdens de training zullen de basis functies van deze programma’s worden besproken en toegepast. Foto’s zullen ‘ge-photoshop-ed’ worden en advertentie materiaal zal worden opgemaakt in Adobe Illustrator. Indien gewenst kan er door de deelnemers communicatie materiaal worden opgemaakt dat in een later stadium voor een reclame campagne kan worden ingezet.

Tevens zal worden stil gestaan bij ‘stock’ materiaal dat kan worden gekocht en zeer eenvoudig kan worden aangepast naar wens van de deelnemer voor een professioneel resultaat. Zeg uw reclamebureau maar alvast gedag!

Duur: 1 dag

Prijs: € 999,- p.p.

Hoe verzin je een onderwerp voor een reclame campagne en hoe voer je dit idee uit? Tijdens de training zal er een campagne worden opgemaakt waarbij alle facetten voorbij komen; wat is het doel dat voor ogen is, het bepalen van de doelgroep, waar is de doelgroep te vinden is, hoe de doelgroep te bereiken is en doormiddel van welke boodschap de doelgroep te bereiken is.

Tevens zal er gekeken worden naar de opvolging van een campagne. Wat te doen als de doelgroep is bereikt en de aandacht is gevestigd?

Eenmaal bezoekers op de website wil nog niet perse betekenen dat een campagne succesvol is. Want hoe zorg je er nou voor dat een bezoeker ook over gaat tot het aankopen van een product of het afnemen van een dienst? Van opzet, planning tot opvolging, het zal allemaal tijdens deze training de revu passeren.

Duur: 1 dag

Prijs: € 999,- p.p.

Zou graag meer informatie willen over de trainingen die OOTBC geeft? Of wilt u weten wat de trainingen van OOTBC voor uw organisatie kunnen betekenen? Via het contactformulier kunt u contact opnemen met OOTBC.

Meer informatie over de OOTBC trainingen

9 + 13 =

Tarieven zijn exclusief omzetbelasting

Out of the Box Consultancy B.V.

Hollandse Kade 21

1391 JD  ABCOUDE

T. 0031 6 42 148 538

E. info@ootbc.nl

KVK: 64319520