OOTBC kan u ook helpen met het beter vindbaar maken van uw website in de zoekmachines. Doormiddel van een handige tool zal uw website worden geanalyseerd en de uitkomst in een rapport aan u overhandigd worden. Ze ziet u direct op welke punten uw website minder hoog scoort en waar het doorvoeren van een update geen kwaad kan. Een SEO onderzoek is een éénmalig onderzoek zonder bijkomende kosten!

Indien het de voorkeur geniet om de resultaten uit het SEO onderzoek door te voeren op de website, dan is dat mogelijk. OOTBC zal alle mogelijke punten doorvoeren met als doel uw website zo hoog mogelijk te laten eindigen in de resultaten pagina van bijvoorbeeld Google. U zal op de hoogte gehouden worden van doorgevoerde updates en wat het uiteindelijke effect is van de aanpassing.

Helaas is op voorhand niet te melden hoeveel tijd dit her-positioneren in beslag neemt en wat dit gaat kosten. Als uw website al hoog scoort tijdens het SEO onderzoek, en alleen nog de bekende puntjes op de ‘i’ geplaatst moeten worden, dan kost dit uiteraard minder tijd dan wanneer uw website volledig aangepast dient te worden. De SEO scan zal hier uitsluitsel over geven en inzichtelijk maken hoeveel werk er nodig is om uw website hoger in de zoekmachine te laten eindigen.

Vraag nu een SEO-scan aan en kom direct te weten wat er wellicht verbeterd kan worden aan uw website om nog hoger te scoren in de zoekresultaten pagina van de zoekmachine.

Vraag een SEO-scan aan

9 + 4 =

Tarieven zijn exclusief omzetbelasting

Out of the Box Consultancy B.V.

Hollandse Kade 21

1391 JD  ABCOUDE

T. 0031 6 42 148 538

E. info@ootbc.nl

KVK: 64319520